Egy lány, egy véglet...

Kockázat… 18.rész/I

18.rész – Laura   Az üggyel kapcsolatban tudom, hogy beszélnem kell Lizzel. Ott volt, áldozat lett belőle, így tanúskodnia kell és szeretném megbeszélni vele a részleteket. Úgy hallottam visszaállt már a munkába, így miután végeztem a dolgommal átsétálok a rendőrségre, ami a másik épületben van. Egy nagy hosszú kétajtós folyosó választja el az épületet külön… Tovább »

Kockázat… 16.rész

16.rész – Emese   Két nap telt el Laura látogatása óta. Azóta esténként hozzám jön aludni munka után. Nincs köztünk semmi komoly, csak jól elvagyunk egymás társaságában. Laura most is épp munkában van, én meg épp a szobámban rendezkedem, amikor hallom, hogy kopognak az ajtómon. Meglep a kopogás. Nem várok senkire, nem rendeltem semmit. Posta?… Tovább »

Kockázat… 15.rész

15.rész – Laura   Egyik barátnőmmel jöttem el egy bárba, kicsit iszogatni, kikapcsolódni. Gondoltuk, hogy éjszakázunk egyet. Van bőven mit megbeszélni, meg ugyan miért ne mehetne el az ember néha egy kicsit kikapcsolódni? Viszont nagy sajnálatunkra drága barátnőm kapott egy telefonhívást, rosszul lett a gyerkőce így le kell lépnie. Nagyon sajnálja, majd folytatjuk meg bepótoljuk… Tovább »

Kockázat… 14.rész

14.rész – Laura & Emese   Emese már 3 napja próbálja elérni Laurát normálisan, a nő eleinte még felvette, viszont valamivel mindig lerázta. Olyan kifogásokkal, hogy „most épp nem jó, most sietek, most dolgom van”. Az elmúlt pár nap hívásait pedig még csak fel sem vette. Emese nem tudja, hova rakni a dolgot, hisz ha… Tovább »

Kockázat… 13.rész

13.rész – Laura   Szombaton kora délután csörög a telefonom. Emese hív, hogy készen van a kocsim, és ha gondolom, akkor el is ugorhatok érte, most bent van és át tudja adni. Szinte rögtön ugrok, pár perc alatt elkészülök, és már megyek is érte taxival. Márk érdekesen figyeli a sietségemet, de nem szól semmit. Egy… Tovább »

Kockázat… 12.rész

12.rész – Aliz   Már két-három napja nem zaklatnak a kollégák a kihallgatással. Így ötletem sincs, hogy ki zavarhat. Lehalkítom a tévét, félre lököm a plédet és megyek ajtót nyitni. Egy sima fekete kicsit sztreccses melegítő van rajtam, és egy ujjatlan felső. Vállam már csak gézlappal van leragasztva, és egy hálóval van rögzítve pluszba. Az… Tovább »

Kockázat… 11.rész

11.rész – Laura   Hallottam a balhéról és a lövöldözésről is, utána fel is hívtam Emesét, de miután megnyugtatott, hogy vele minden rendben, nem foglalkoztam a dologgal. Épp a bíróságra tartok. Ellenőriznem kell valamit az ügyemmel kapcsolatban, még mindig az a fiatal srác… Közben eszembe jut valami, muszáj fellapoznom a füzetemet, talán ez a dolog…… Tovább »

Kockázat… 10.rész

10.rész – Emese   Egy szép napfényes délutánnak nézünk elébe. Ha minden igaz, akkor három versenyszám lesz megtartva, és attól függően, hogy mi lesz a végén, még eldől, beszállok én is, vagy kihagyom a mait. A napsugarak csak úgy csillognak vissza az autók szélvédőiről. Egyik másik még szinte meg is vakítja az embert, ha sokáig… Tovább »

Kockázat… 9.rész

09.rész – Emese   Ma estére, két versenyszámra is hivatalos lettem volna. Gondolkoztam is rajta, hogy bele menjek-e, de végül nem tetszett a végösszeg. Annyit nem ér, versenyezni csak nagy tétekbe szokásom. Egyik haveromnak aztán mégis sikerült elrángatni, hogy na, legalább nézzek már el a helyszínre. Adjunk neki nevet, úgy könnyebb róla beszélni. Legyen, mondjuk Scott… Szóval Scott…… Tovább »

Kockázat… 8.rész

08.rész – Laura   Pár napra muszáj volt beugranom a bíróság könyvtárába. Szombat lévén alig vannak bent páran. Örülök, hogy ilyenkor is nyitva van. A könyvtár felé veszem az irányt rögtön, amint átlépem a bíróság kapuját. Bár még az úton is a papírjaimat nézegetem. A könyvtárba érve keresek magamnak egy félre eső asztalt, fal mellett…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!