Egy lány, egy véglet...

Kockázat… 26.rész

  26.rész   Laura a Gregoriánnal való látogatás után egyből átmegy a rendőrségre, és Lizt keresi, de nem találja bent. Sőt megtudja, hogy pár nap szabit vett ki. Meg sem lepődik, biztos ennek is köze van a dologhoz. Kideríti a lakcímét, kocsiba pattan és elmegy hozzá. Értetlenül nézi azt a kis kaput, csengő nincs, kiabálni… Tovább »

Kockázat… 25.rész

rész – Laura   Az irodában ülök, és a legutóbbi (sikeres) ügyemmel kapcsolatos papírokat rendezgetem. Maradt még ügyem, lenne mivel foglalkozni, de most nincs kedvem hozzá. Ráérek még vele, eltolták a tárgyalást bizonyos okok miatt. Egy elég jó vágású fiatalember, na jó azért nem olyan fiatal… olyan 30-35 körüli, elég idegesen ront be hozzám. Kopogni… Tovább »

Kockázat… 24.rész

rész – Aliz   Késő este van, már tusoltam, vacsorára csak egy teát ittam, nem kívántam semmi mást.  Napok óta nem kívánok semmit… Két napja megint keresett Emese, de végül ugyan úgy elviharzott, idegesen. Nem fogom hagyni, hogy meggyőzzön! 11 után bújok ágyba, de nem bírok elaludni, csak forgolódok, és Emesére gondolok, és dühös vagyok…. Tovább »

Kockázat… 23.rész

rész   Liz fejében kavarognak a gondolatok, átkozza az egész helyzetet. Miért nem mehet minden simán? Miért nem lehet csak egyszer jó vége valaminek? Emese még mindig a lépcsőn ülve vár, türelmesen. Csak lassan szívja a cigijét, közben azért persze ő is kattog, gondolkozik. Nem is csak az elmúlt pár perc történésén, pedig lehet, jobban… Tovább »

Kockázat… 22.rész

rész – Emese   Épp a gumiszervizből tartok hazafele, elvittem már a kocsim megabroncsoltatni. Jön a tél, aztán kellenek a jó csúszásmentes gumik, főleg hát ugye nekem. Nincs túl sok kedvem ma az emberekhez, úgy igazából senkihez sem. Zenét bömböltetek a fülemben és zsebre dugott kézzel közlekedek az utcán. Három pasi vár a kapum előtt… Tovább »

Kockázat… 21. rész

rész – Emese Három hét telt el, hogy itthon vagyok. Két hétig igazából semmit sem csináltam, csak a nagyon fontos dolgokat. Mint például a mosás, néha főztem magamnak valami könnyebben elkészíthető ételt, és egyszer összeporszívóztam a nappaliban. Ezen a héten viszont már úgy döntöttem kell egy kocsi. Hihetetlen, de kocsi nélkül, szar az élet. Maradok… Tovább »

Kockázat… 20.rész

rész – Emese   Liz látogatása után másnap egész nap olyan furcsa volt. Fájdalomcsillapítókkal elég jól elvoltam, azzal nem volt gond. Persze a dokihoz is az volt az első kérdésem, mikor mehetek haza. Azt mondta, majd ha teljesen felépülök. Na, ja… majd, mikor összeforrtak a bordáim 4 hét alatt mi? Vagy még több… Úgyhogy a… Tovább »

Kockázat… 19.rész

rész – Aliz   Mióta Laura közölte, hogy Emese kórházba került, egy perc nyugtom sincs. Szinte folyamatosan rá gondolok, de nem bírom rávenni magam, hogy bemenjek hozzá, vagy megkérdezzem, mi van vele. Dühít, hogy pattintott amiatt a liba miatt, és még hazudott is nekem. Cseszd meg Emese! Úgy döntök, hogy kinézek az esti versenyre, hátha… Tovább »

Kockázat… 18.rész/II

18. rész– Emese   Volt egy kisebb csapatgyűlés. Lesz nemsokára egy közelgő verseny. Már megvannak az indulók, és az is, ki mennyit tett fel rá, kire mennyit fogadtak, persze még bőven változhat addig minden. Egy elhagyatottabb gyár parkolójánál tartottuk a kisebb gyűlésünket, volt szó róla, hogy nekem is indulnom kéne. Még simán felmehet az összeg… Tovább »

Kockázat… 18.rész/I

18.rész – Laura   Az üggyel kapcsolatban tudom, hogy beszélnem kell Lizzel. Ott volt, áldozat lett belőle, így tanúskodnia kell és szeretném megbeszélni vele a részleteket. Úgy hallottam visszaállt már a munkába, így miután végeztem a dolgommal átsétálok a rendőrségre, ami a másik épületben van. Egy nagy hosszú kétajtós folyosó választja el az épületet külön… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!