Egy lány, egy véglet...

Kockázat… 32.rész

32.rész…   Greg már jóval a megbeszélt időpont előtt odamegy az általa sms-ben megadott találkozóhelyre. Persze nem egyedül. Tomot és Martint viszi a bejárat előtti oldalra magával, Kevint és még egy fickót pedig a másik oldalra, hogy mindenhonnan védve legyen. A lelkükre köti, hogy még csak véletlenül se feltűnősködjenek, még ő sem akarja őket észrevenni…. Tovább »

Kockázat… 31.rész

31.rész – Aliz   Örülök, hogy Emese szót fogadott és nem keresett azóta, bár kicsit aggaszt is a dolog. Hiszen mégsem hallottam azóta felőle semmit. Én sem kerestem. Remélem, hogy jól van, és nem csinál hülyeséget, ahogy azt megbeszéltük. A szokásos időben kelek fel, elkészülök és bemegyek a rendőrségre. Először az irodámba pillantok be, ahol… Tovább »

Kockázat… 30.rész

30.rész – Aliz   Reggel a szokásos időben kelek fel. Kicsit nehézkesen vonszolom el magam a fürdőszobáig, a tükörbe nézve pedig elszörnyedek. Gyorsan rendbe teszem magam, megmosom az arcomat, és a konyhába indulok. Lefőzöm a reggeli kávét, megiszom, csak aztán kezdek készülődni. Gyorsan összeszedem magam, felveszem a ruhámat, és bemegyek a rendőrségre. Nincs most fontos… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!