Egy lány, egy véglet...

Kockázat… 29.rész/II

-Aliz Újabb hosszú nap után érek haza, már 6 óra is elmúlt. Az utca végén, majdnem a kereszteződésnél áll egy fekete Audi. Gyanús, tudtommal senkinek nincs az utcában ilyen autója. Lehet, még mindig figyelnek? Nagyot sóhajtva fordítom el a kulcsot a zárban. A nappaliba érve azonnal felkapcsolom a villanyt és gyanús jelek után kezdek kutatni,… Tovább »

Kockázat… 29.rész/I

29.rész – Aliz   Másnap délelőtt, mikor elbúcsúztam Emesétől, első utam a szervizbe vezetett, a kocsimért. Sürgetnem kellett őket, plusz pénzt fizetni a gyorsabb munkáért, és még így is több mint egy órát kellett várnom, közben volt időm gondolkozni… És úgy döntöttem miután megkaptam a kocsit egyből a bíróságra megyek. Amint oda érek, felsietek a… Tovább »

Álomsztori

Ez most egy kicsit eltér az eddigitől, de remélem azért ezt is kellemes lesz olvasni. Igazából az egyik álmom formáltam egy kicsit meg nektek. Ébredés után elég érdekesnek tűnt ahhoz, hogy megírjam egy történetnek. Persze kicsit részletesebben dolgoztam ki, hisz az álom maga ide oda csapongott, ahogy ezt egy álomnak tennie kell. A szereplők valóságosak, de persze a neveket kitaláltan társítottam hozzájuk. Remélem így elég összeszedett lett és szintén elnyeri majd a tetszéseteket.... Tovább »

Kockázat… 28.rész/II

Már épp válaszra nyitná a száját, de nincs kihez beszélnie, fejét csóválja, ledobja az ülésre a telefont. Hangosan korog a gyomra, rá kel jönnie, hogy a reggeli kávén kívül ma még semmit sem evett. Már azon gondolkozik, hogy rendel oda az isten háta mögé egy pizzát, mikor megint rezegni kezd a telefonja. Viszont most rejtett… Tovább »

Kockázat… 28.rész/I

28.rész – Emese   Két napja nem láttam Lizt, de még csak nem is beszéltünk, nem hívtam, ő pedig nem jelentkezett. A francba is… rossz érzésem van, de még ha nincs is semmi baj, akkor is hiányzik már. Úgyhogy úgy döntök, hogy este meló után meglátogatom. Így is teszek, munka után még hazavitetem magam, mert… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!