Egy lány, egy véglet...

Kockázat… 29.rész/II

-Aliz Újabb hosszú nap után érek haza, már 6 óra is elmúlt. Az utca végén, majdnem a kereszteződésnél áll egy fekete Audi. Gyanús, tudtommal senkinek nincs az utcában ilyen autója. Lehet, még mindig figyelnek? Nagyot sóhajtva fordítom el a kulcsot a zárban. A nappaliba érve azonnal felkapcsolom a villanyt és gyanús jelek után kezdek kutatni,… Tovább »

Kockázat… 29.rész/I

29.rész – Aliz   Másnap délelőtt, mikor elbúcsúztam Emesétől, első utam a szervizbe vezetett, a kocsimért. Sürgetnem kellett őket, plusz pénzt fizetni a gyorsabb munkáért, és még így is több mint egy órát kellett várnom, közben volt időm gondolkozni… És úgy döntöttem miután megkaptam a kocsit egyből a bíróságra megyek. Amint oda érek, felsietek a… Tovább »

Kockázat… 28.rész/II

Már épp válaszra nyitná a száját, de nincs kihez beszélnie, fejét csóválja, ledobja az ülésre a telefont. Hangosan korog a gyomra, rá kel jönnie, hogy a reggeli kávén kívül ma még semmit sem evett. Már azon gondolkozik, hogy rendel oda az isten háta mögé egy pizzát, mikor megint rezegni kezd a telefonja. Viszont most rejtett… Tovább »

Kockázat… 28.rész/I

28.rész – Emese   Két napja nem láttam Lizt, de még csak nem is beszéltünk, nem hívtam, ő pedig nem jelentkezett. A francba is… rossz érzésem van, de még ha nincs is semmi baj, akkor is hiányzik már. Úgyhogy úgy döntök, hogy este meló után meglátogatom. Így is teszek, munka után még hazavitetem magam, mert… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!