Egy lány, egy véglet...

Kockázat… 32.rész

32.rész…   Greg már jóval a megbeszélt időpont előtt odamegy az általa sms-ben megadott találkozóhelyre. Persze nem egyedül. Tomot és Martint viszi a bejárat előtti oldalra magával, Kevint és még egy fickót pedig a másik oldalra, hogy mindenhonnan védve legyen. A lelkükre köti, hogy még csak véletlenül se feltűnősködjenek, még ő sem akarja őket észrevenni…. Tovább »

Kockázat… 31.rész

31.rész – Aliz   Örülök, hogy Emese szót fogadott és nem keresett azóta, bár kicsit aggaszt is a dolog. Hiszen mégsem hallottam azóta felőle semmit. Én sem kerestem. Remélem, hogy jól van, és nem csinál hülyeséget, ahogy azt megbeszéltük. A szokásos időben kelek fel, elkészülök és bemegyek a rendőrségre. Először az irodámba pillantok be, ahol… Tovább »

Kockázat… 30.rész

30.rész – Aliz   Reggel a szokásos időben kelek fel. Kicsit nehézkesen vonszolom el magam a fürdőszobáig, a tükörbe nézve pedig elszörnyedek. Gyorsan rendbe teszem magam, megmosom az arcomat, és a konyhába indulok. Lefőzöm a reggeli kávét, megiszom, csak aztán kezdek készülődni. Gyorsan összeszedem magam, felveszem a ruhámat, és bemegyek a rendőrségre. Nincs most fontos… Tovább »

Kockázat… 29.rész/III

Hosszasabb, de egyben megnyugtatóbb beszélgetés után Liz megkönnyebbülve rakta le a telefont. Bár, egy hazug dögnek gondolja magát, mert egyáltalán nem viselkedett Emeséhez méltóan az este folyamán. A kanapéra dobja a telefonját, és a fürdőbe indul. Muszáj forró vízzel lemosnia magáról az estét. És az egész Greges dolgot. A ruháit csak lazán a földre engedi,… Tovább »

Kockázat… 29.rész/II

-Aliz Újabb hosszú nap után érek haza, már 6 óra is elmúlt. Az utca végén, majdnem a kereszteződésnél áll egy fekete Audi. Gyanús, tudtommal senkinek nincs az utcában ilyen autója. Lehet, még mindig figyelnek? Nagyot sóhajtva fordítom el a kulcsot a zárban. A nappaliba érve azonnal felkapcsolom a villanyt és gyanús jelek után kezdek kutatni,… Tovább »

Kockázat… 29.rész/I

29.rész – Aliz   Másnap délelőtt, mikor elbúcsúztam Emesétől, első utam a szervizbe vezetett, a kocsimért. Sürgetnem kellett őket, plusz pénzt fizetni a gyorsabb munkáért, és még így is több mint egy órát kellett várnom, közben volt időm gondolkozni… És úgy döntöttem miután megkaptam a kocsit egyből a bíróságra megyek. Amint oda érek, felsietek a… Tovább »

Álomsztori

Ez most egy kicsit eltér az eddigitől, de remélem azért ezt is kellemes lesz olvasni. Igazából az egyik álmom formáltam egy kicsit meg nektek. Ébredés után elég érdekesnek tűnt ahhoz, hogy megírjam egy történetnek. Persze kicsit részletesebben dolgoztam ki, hisz az álom maga ide oda csapongott, ahogy ezt egy álomnak tennie kell. A szereplők valóságosak, de persze a neveket kitaláltan társítottam hozzájuk. Remélem így elég összeszedett lett és szintén elnyeri majd a tetszéseteket.... Tovább »

Kockázat… 28.rész/II

Már épp válaszra nyitná a száját, de nincs kihez beszélnie, fejét csóválja, ledobja az ülésre a telefont. Hangosan korog a gyomra, rá kel jönnie, hogy a reggeli kávén kívül ma még semmit sem evett. Már azon gondolkozik, hogy rendel oda az isten háta mögé egy pizzát, mikor megint rezegni kezd a telefonja. Viszont most rejtett… Tovább »

Kockázat… 28.rész/I

28.rész – Emese   Két napja nem láttam Lizt, de még csak nem is beszéltünk, nem hívtam, ő pedig nem jelentkezett. A francba is… rossz érzésem van, de még ha nincs is semmi baj, akkor is hiányzik már. Úgyhogy úgy döntök, hogy este meló után meglátogatom. Így is teszek, munka után még hazavitetem magam, mert… Tovább »

Kockázat… 27.rész

27.rész – Aliz   Már másnap is Laura látogatása, és Gregorián foglal le, nem tudok másra gondolni. De eleinte lebeszélem magam arról, hogy megkeressem őt. Aztán nem bírom tovább. Görccsel a gyomromban indulok le a cellákhoz. Bár az őr próbál kedves lenni, mosoly nélkül mutatom fel neki a jelvényem, és közlöm, hogy kivel akarok beszélni…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!